KindPunt Kennissessies

KindPunt Kennissessies

Op 20 september a.s. houdt Boris Konrad een lezing over 'Geheugentraining'.

Dr. Boris Nikolai Konrad (1984), is geheugenwetenschapper, psycholoog en neurowetenschapper, hij is verbonden aan het Donders Instituut van de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij haalde het Guinness Book of Records en won met zijn team viermaal het wereldkampioenschap geheugensport. De geheugendeskundige geeft wereldwijd lezingen en seminars en verschijnt regelmatig in de media.

Tijdens de KindPunt Kennissessie ontrafelt Boris Konrad de werking van ons geheugen en laat hij zien waartoe het in staat is – veel meer dan je denkt! – en wat je moet doen om het gezond te houden. Een goed geheugen heeft niets te maken met aanleg, maar met een goede training, bewijst hij. Met behulp van de Loci- of reismethode kan iedereen in korte tijd makkelijker dingen leren onthouden. Want hoe vaker je traint hoe meer verbindingen er in je hersenen worden gemaakt.

De lezing begint om 19.30 uur en wordt gehouden in de Kruiskerk, Thorbeckelaan 73. Het is hier goed mogelijk om binnen de geldende regels van het RIVM bij elkaar te komen. U kunt zich via deze link, gratis, aanmelden voor deze avond.
Aanmelden is verplicht!