Werken bij Stichting KindPunt

We ontvangen regelmatig open sollicitatiebrieven (motivatie en CV) van kandidaten die graag voor Stichting KindPunt willen werken als vervanger, onderwijsassistent of groepsleerkracht.
 
We vragen aan kandidaten of ze uit overtuiging kiezen voor christelijk onderwijs en de christelijke identiteit van onze kindcentra willen en kunnen uitdragen. 
 
Wanneer je een brief stuurt naar [email protected], wil je dan ook ingaan op het hierboven genoemde?
 
Wij nodigen kandidaten die een goede sollicitatiebrief en-/of motivatie + een CV hebben gestuurd uit voor een kennismakingsgesprek op ons bestuurskantoor aan de Leonard Springerlaan 39, 7941 GX Meppel.

Solliciteren?

Het Kompas zoekt:

 

een groepsleerkracht voor een groep 7

wtf 0,575 (woensdag, donderdag, vrijdag)
 

 

Het kind is het centrale punt en uitgangspunt van ons onderwijs. Dat heeft belangrijke consequenties voor onze aanpak en onze kijk op het kind. Kindcentraal onderwijs is zichtbaar en voelbaar op school. Voor leerkrachten, ouders, maar vooral voor het kind.
Leren gaat bij ons voornamelijk om het kind leren kennen. Wij leren dus net zo veel als het kind zelf. Het vraagt nogal wat lef en liefde om het kind voorop te stellen in het aanbieden van het onderwijs. Dat we onze kunde en leerdoelen dienstbaar willen inzetten op dat wat een kind onuitgesproken nodig heeft. Daarom is het kind kennen de eerste stap om op avontuur te gaan en te ontdekken. Een kind is in onze ogen en harten meer dan onze kunde of leerdoelen.

Het Kompas zoekt:
Het Kompas zoekt:

M.i.v. 23 augustus 2021 zoeken we

een groepsleerkracht voor een groep 8

wtf 0,575

(maandag, dinsdag, woensdag)

Het Kompas zoekt: