Kindcentrum Talent

Kindcentrum Talent

Leren vertrouwen op eigen talenten en mogelijkheden

Op de website kindcentrumtalent.nl vindt u alle informatie over Kindcentrum Talent.  Mailadres: [email protected]

Kindcentrum Talent sluit met het onderwijs aan bij de unieke manier van leren van uw kind - met hoofd, hart en handen. Zo worden de kinderen voorbereid op de samenleving van nu én morgen.

Lees meer op de website van Kindcentrum Talent over bijvoorbeeld het buiten (betekenisvol) leren van allerlei vaardigheden met behulp van de omgeving en alle materialen die te vinden zijn in de omgeving. Dat kan ook bij minder goed weer, want speciaal voor deze lessen hebben we voor de kinderen buitenpakken in gebruik.

Groep 1 t/m 8 zitten in een groep met kinderen van 4 t/m 12 jaar. Zij krijgen les van twee leerkrachten met ondersteuning van onderwijsassistenten. Zij leren van en door elkaar. Dit is prachtig om te zien en is ook de kracht van Talent.

Binnen Talent staan het digitale Portfolio en leergesprek centraal. Aan de hand van leergesprekken krijgen zowel het kind, als de leerkrachten inzicht in de persoonlijke talenten, competenties en ontwikkelpunten. Tijdens het leergesprek wordt samen met het kind ook veel aandacht gegeven aan de leervoorwaarden: hoe leert het kind het beste en wat heeft het nodig om te worden wie het is? In een digitaal portfolio staat de ontwikkeling van het kind beschreven. Ga naar de website: https://kindcentrumtalent.nl

KindcentrumTalent

De Vissersingel 1

7942 EA Meppel

Bellen0522-251716

Mailen[email protected]