Kindcentrum Anne Frank

Kindcentrum Anne Frank

Bouwen aan je toekomst

Op de website www.kindcentrum-annefrank.nl vindt u informatie over dit mooie kindcentrum in de wijk Oosterboer. Mailadres: [email protected]

De naam van het kindcentrum is ontleend aan Anne Frank, een Joods meisje dat tijdens de Tweede Wereld oorlog twee jaar met haar familie ondergedoken zat in 'Het Achterhuis' in Amsterdam. Tijdens die periode heeft Anne een dagboek bijgehouden. Dankzij dat dagboek krijgen wij een beeld hoe het is om te leven zonder vrijheid. Anne Frank zet ons aan tot nadenken over onderwerpen als democratie, mensenrechten, vrijheid, tolerantie en respect voor elkaar. Aan deze begrippen willen we graag invulling geven in ons kindcentrum.

Kindcentra en scholen verschillen van elkaar in werkwijze, sfeer en resultaten. Kindcentrum Anne Frank typeren kunnen we typeren als een plek waar kinderen zich veilig voelen, waar het met zorg omgeven is en waar belang wordt gehecht aan een bij het kind passende maximale ontplooiïngskans.

Elk kind is uniek en we vinden het belangrijk dat elk kind, ieder met zijn of haar eigen kwaliteiten en capaciteiten, een fijne en goede tijd heeft op ons kindcentrum.

Wilt u de sfeer komen proeven? Maak gerust een afspraak voor een gesprek en een rondleiding. 

Kindcentrum Anne Frank  |  K.P. Laan 20 | 7943 CV Meppel | tel. 0522-258500